top of page
20200802_211016.jpg

Home

Beschikbaarheid

& tarieven

Foto's

Ysbrand

Vaarvakantie

Friesland

Vaarroutes

Friesland

Over ons 

Contact

2020-10-18 10.29.45.jpg

Over ons

Wij zijn Taco en Wietske, een Amsterdamse editor met Limburgse roots en een Haagse sociaal ondernemer met Fries bloed. Wij delen de liefde voor het water, de natuur en de Friese gastvrijheid. Omdat we daarnaast ook vier kinderen en fulltime banen hebben, delen we onze Doerak graag met anderen. Dat doen we met veel plezier en op een professionele manier. 

Daarom werken we samen met Jacob en Geertje Huisman. Zij kennen de Friese wateren als hun broekzak. Jacob vaart het liefst zonder motor maar verzorgt de doerak met net zoveel liefde als zijn skûtsjes en klippers. Geertje zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen op de boot. Wij zijn heel blij dat zij voor ons het beheer van de Doerak doen en jullie met open armen zullen ontvangen op de ligplaats in de jachthaven in Galamadammen, gemeente Koudum.

 

Ysbrand ligt in de haven van Galamadammen. We hebben hard gewerkt om Ysbrand comfortabel, veilig en betrouwbaar te maken. Met professionele Friese hulp is dat goed gelukt. Als Ysbrand niet verhuurd is varen we zelf. Zo controleren we zelf ook regelmatig het vaargemak. Mocht je tijdens het varen tips of ideeën voor ons hebben ontvangen we die natuurlijk graag.

IMG_5965.HEIC
logojacob.png
  • Twitter Clean

Home

Beschikbaarheid

& tarieven

Foto's

Ysbrand

Vaarvakantie

Friesland

Vaarroutes

Friesland

Over ons 

Contact

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page